Jiřího z Poděbrad

mamacoffee Jiřího z Poděbrad

V naší NEJmenší mamacoffee kavárně na Jiřího z Poděbrad to pořádně žije již od roku 2011. Uvnitř máme jen pár stolečků a od jara do podzimu se u nás můžete posadit i na malé zahrádce venku v příjemném stínu pod lípami. Většinou u nás bývá pořádně rušno a plno.
Což nás moc těší.

Mnozí z našich zákazníků si ale své objednávky berou s sebou – po cestě do práce či odpoledne z práce, do parku nebo na blízké dětské hřiště. Právě maminky s dětmi patří k početným,
a mnohé z nich i k našim pravidelným, zákazníkům. Je velmi zajímavé pozorovat, jak ratolesti rostou, stárnou, a také se k nám rády vracejí, třeba na babyccino nebo kakao. Stejně tak k našim pravidelný návštěvníkům patří cizinci, kteří bydlí v okolí náměstí Jiřího z Poděbrad. U nich zase můžeme pozorovat, jak se postupem času zdokonalují v češtině, snad i díky každodenní konverzaci s našimi baristy.
A to nejen na téma „Co si u nás dáte?“ To totiž u našich štamgastů víme moc dobře!

Nejčastěji připravujeme cappuccino – to je prostě nejoblíbenější u všech, všude a vždy.
V horkých dnech mu ale zdatně sekunduje filtr na led a espresso tonic. Vše připraveno z čerstvě pražené výběrové kávy. Příjemným osvěžením jsou naše domácí limonády.
Myslíme ale i na ty, kteří zrovna nemají chuť na kafe. V naší nabídce totiž máme výběrové čaje té nejvyšší kvality. K zakousnutí se u nás také vždy něco sladkého i slaného najde. A to i pro ty, kteří se stravují vegansky či bezlepkově. Vše připraveno v naší mamacoffee pekárně.

Adresa: Náměstí Jiřího z Poděbrad 12, Praha 3 (mapa)

Menu: najdete zde

Otevírací doba: 

po-pá: 8:00-19:00

so-ne: 9:00-19:00

Rezervace: 773 656 958

Provozní kavárny:  Alžběta Navrátilová, 771 224 000, alzbeta.navratilova@mamacoffee.cz

Najdete nás na Instagramu a na Facebooku.

“Milý personál, příjemná atmosféra, i když je zde málo místa, ničemu to nevadí. Káva velmi dobrá a jsem vděčná za možnost alternativního mléka. Za mne, děkuji.”
Kateřina K., recenze Google

“Moc milá obsluha schopná poradit. Pokud chci dobrou kávu v mojí čtvrti, rozhodně zde. Nikdy mě nezklamali, díky, ráda se vracím.”
Juliana H., FourSquare

3D prohlídka kavárny